(0)

ALLT I STEN ÄR NU FLISBY! • 50-70% på mängder av produkter

Vi kommer hem till dig eller träffas digitalt

Kom igång med ditt stenprojekt! Vi erbjuder dig ett kostnadsfritt möte där du i lugn och ro får berätta om dina önskemål och idéer. Vår stenspecialist guidar dig kring underarbete, materialval och olika lösningar.

Boka ett planeringsmöte redan idag – online eller hemma hos dig – så har du tagit första steget mot att förverkliga ditt projekt.

Hembesök
Vi erbjuder hembesök i hela StorStockholm och Uppsala. Vi kommer hem till dig och går igenom dina önskemål och idéer. Vi tittar på platsens förutsättningar och diskuterar olika lösningar.

Med anledning av spridningen av Coronaviruset (Covid-19) vill vi vara tydliga med att vi på Allt i Sten följer Folkhälsomyndighetens råd om att stanna hemma vid sjukdomssymptom.

Onlinemöte
Vi går igenom dina behov och idéer. Allt du behöver är en surfplatta, dator eller mobil och internetuppkopling. Om du är hemma vid ett digitalt möte så kan vår expert även se den tänkta platsen.

Fyll i dina uppgifter

Välj hembesök eller onlinemöte så kontaktar vi dig för att hitta en tid som passar! Mötet är kostnadsfritt och helt utan köptvång.

  Ja tack, jag vill få tips, inspiration och erbjudanden till min E-post.

  Så här hanterar vi personuppgifter

  Från idé till färdigt projekt

  Förberedelser
  Innan mötet kan det vara bra att fundera över vilken stil du föredrar och vad projektet får kosta. Om du har bokat ett onlinemöte rekommenderar vi att du mäter den tänkta platsen.

  Möte
  Vi kommer hem till dig eller träffas online och går igenom dina önskemål och idéer. Du har möjlighet att i lugn och ro ställa frågor och få hjälp att hitta en lösning som passar dina behov.

  Material och leverans
  Kom gärna förbi en av våra butiker om du har möjlighet för att se på material på plats. Eller gör en beställning i vår E-handel. Stenen levereras hem till dig med lastbil eller kranbil.

  DIY eller anlita ett proffs
  Att lägga sten behöver inte vara särskilt svårt! Ta gärna hjälp av vår stenguide där du hittar frågor och svar om stenläggning. Vi rekommenderar gärna en duktig entreprenör.