(0)

Det är med glädje vi nu kan berätta att Allt i Sten blir Flisby

Vad kostar frakten?

Fraktpriset bestäms i första hand av vikten på produkterna i beställningen. Du kan se fraktpriset genom att lägga dina produkter i varukorgen och gå till kassan. Där kan du enkelt se möjliga leveransalternativ och fraktkostnaden utan att behöva slutföra ordern.
Vid önskemål om flera lossningsställen ring för prisuppgift. Ordinarie lossningstid om 45 min ingår i fraktpriset, eventuell omlastning/lossning därutöver debiteras med 1250 kr (inkl. moms) per påbörjad timme.

Leveranstid när du handlar i vår E-handel

Hämta i butik: Vallentuna

Order lagd innan kl. 16:00 kan hämtas ut nästkommande vardag. Vi kontaktar dig när varorna finns att hämta. Butikens öppettider är måndag–fredag mellan 07.00–17.00. Säsongsavvikelser kan förekomma. Se www.alltisten.se

Hämta i butik: Norsborg

Order lagd innan kl. 16:00 kan hämtas ut nästkommande vardag. Vi kontaktar dig när varorna finns att hämta. Butikens öppettider är måndag–fredag mellan 07.00–17.00. Säsongsavvikelser kan förekomma. Se www.alltisten.se

Postpaket

Dina varor skickas med Postnord till ditt närmaste utlämningsställe. Leveranstiden är normalt 1–2 arbetsdagar. Ej uthämtat paket debiteras med 200 kr för frakt och omkostnader.

Lastbil med bakgavel

För order inom Storstockholm som väger upp till 5 ton kör vi som standard ut din order med Lillebil. Det är helt enkelt en lastbil med baklift som kan sänka ner godset på marken. Godset kan placeras på önskad plats med hjälp av en palldragare förutsatt att ytan är asfalt/marksten och tål pallvagnshjulen. Observera att underlaget måste vara plant och hårt. I annat fall krävs kranbil. Lastbilen är upp till 9 meter lång. Leveranstiden är normalt 1-14 dagar. Vi ringer dig för att stämma av leveransdag. Leverans sker mellan 7-17  på den bestämda dagen; det är tyvärr inte möjligt att tillgodose önskemål kring tidpunkt. Chauffören ringer dig en stund innan leverans för att stämma av önskad placering. Observera att lösmaterial endast kan levereras med kranbil.

Kranbil

Med en kranleverans lyfts pallarna av lastbilen med dess inbyggda kran. Detta leveransalternativ är standard om din order väger mer än 5 ton. Även om din order väger mindre kan det vara lämpligt att välja kranbil om du t.ex. behöver få godset placerat bakom ett staket eller häck. Kranen räcker som standard 5–6 meter. Lastbilen kräver 4 meter fri höjd, ett plant och fast underlag samt 3 meters bredd. När du beställer leverans med kranbil är det viktigt att du kontrollerar att vägen till din leveransadress medger framförande av tung trafik. Leveranstiden är normalt 1-14 dagar. Vi ringer dig för att stämma av leveransdag. Leverans sker mellan 7-17  på den bestämda dagen; det är tyvärr inte möjligt att tillgodose önskemål kring tidpunkt. Chauffören ringer dig en stund innan leverans för att stämma av önskad placering.

Offert – för leverans med lastbil eller kranbil utanför Storstockholm

Vi återkommer så snart vi kan med ett prisförslag på frakt av dina varor.

Förbered dig inför leverans

Du är ansvarig för att bereda fri väg till ditt hus/tomt så att varorna kan lämnas på en angiven plats och för att säkerställa att du kan ta emot leveransen när den anländer.

Vid leverans ska du senast 7 dagar efter att du mottagit varorna kontrollera att du mottagit rätt produkter och rätt antal samt att produkterna är hela. Om du upptäcker felaktig eller skadad produkt skall du snarast kontakta Allt i Sten.

Ej uthämtad/Ej mottagen order

Allt i Sten förbehåller sig rätten att bedöma om leverans kan ske utan risk för skada på person, varor eller egendom. Om leverans inte kan genomföras på grund av hinder hos dig tar Allt i Sten leveransen i retur. För en ny leverans debiteras du för den kostnad som uppstår.
Ej uthämtat paket debiteras med 200 kr för att täcka Allt i Stens omkostnader.

Förseningar

Skulle eventuella förseningar uppstå informeras du om detta snarast och äger rätten att häva köpet utan kostnad om förseningen har stor betydelse.
Allt i Sten kompenserar ej för förseningar där du som kund har blivit informerad och erbjudits möjligheten att ändra eller annullera din order. Vi råder er att inte boka hantverkare innan ni mottagit och kontrollerat varan.

Ändring av leveransadress

Fraktbolaget tar oftast ut en avgift för att adressändra under pågående transport. Se därför till att lägga in rätt leveransadress vid er order för att undvika extra fakturering från transportbolaget.

Skador, Trasiga produkter eller felleveranser

Allt i Sten står för skador som kan uppstå i transporten hem till dig. Reklamation av transportskador ska göras snarast. Kontrollera försändelsen direkt vid leverans så att godset inte är transportskadat. Anmäl en eventuell transportskada direkt till budet på plats och kontakta sedan Allt i Sten.

Som privatperson har du enligt Konsumentköplagen alltid tre års reklamationsrätt om något fel skulle upptäckas i ett senare skede.