(0)

Öppettider: mån-fre 7-17 • handla online eller i butik

TOPPSTEN PÅ KÖPET!

Just nu bjuder vi på toppstenen på några av våra mest populära murar  – Keystone Compac, Keystone Compac Cut och Compac Cut Plus, samtliga från Heda. Läs mera om murarna här nedanför. Murarna finns på våra stenutställningar i Vallentuna och Norsborg.

Minsta köp för att ta del av erbjudandet är 1 pall.

Vid köp i vår webbutik – lägg önskade murstenar i varukorgen och gå till kassan. I kassan under noteringar skriver du hur många toppstenar du behöver så adderar vi dem till din order utan kostnad. 

Keystone Compac 

Raka, stilrena linjer. Spännande struktur. Enorm flexibilitet och hållbarhet. Det är lätt att förstå att Keystone Compac är världens mest sålda stödmur. Keystone Compac har en smart konstruktion, Keystone, med låsstavar som håller varje mursten säkert på plats. Detta gör monteringen enkel och du behöver aldrig använda murbruk, oavsett hur låg eller hög mur du vill bygga. Keystone Compac används ofta i väg- och brobyggen över hela världen – det säger en hel del om dess enorma hållbarhet.

Keystone Compac Cut

Keystone Compac Cut från Heda är en hård sten med ett mjukt, granitliknande utseende. Stenen har en vacker struktur och kommer i färgerna brun och grafit.  Precis som alla Keystone-murar har även Compac Cut en smart konstruktion med låsstavar som håller varje mursten säkert på plats. Detta gör monteringen enkel och du behöver aldrig använda murbruk. Compac Cut är en rejäl mur som passar lika bra oavsett om du bor i ett funkishus, eller en klassisk trävilla.

Compac cut
Compac cut
Compac cut
Compac cut
Compac cut

Compac Cut Plus

Compac Cut Plus är ett snyggt och praktiskt komplement till Compac Cut. Compac Cut Plus har liksom Compac Cut samma knäckta, granitliknande yta. Det som skiljer dem åt är att Compac Cut Plus har dubbel struktur på båda sidor. Det gör att du kan bygga den som en helt fristående mur, eller om du vill skapa ett fristående avslut på din Compac Cut-stödmur. Finns i samma strukturer och färger som Compac Cut.