(0)

Allt i Sten blir Flisby • 50-70% på mängder av produkter

Om att handla på Allt i Sten

Allt i Sten Sverige AB finns i Norsborg och Vallentuna och säljer sten med hög kvalitet till bästa möjliga pris. Vi har ett stort utbud, kvalificerad rådgivning och snabba leveranser.
Förutom att handla i någon av våra butiker eller genom att ringa till våra säljare på 08-514 304 55 kan du beställa varor via alltisten.se. Varan levereras sedan hem till dig eller till ditt närmaste utlämningsställe.

Försäljning på alltisten.se sker både till privatpersoner och företag inom Sverige. För att handla på alltisten.se ska du ha fyllt 18 år.

Betalning

Handlar du i någon av våra butiker accepterar vi kortbetalning med följande kort: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, UnionPay samt JCB. Vi hanterar inga kontanter i våra butiker. Vi accepterar även förskottsbetalning till vårt bankgironummer samt Swish. Du kan även välja att betala med faktura efter godkänd kreditprövning. Betalningstid är 30 dagar netto. Dröjsmålsränta debiteras med 13%. En fakturaavgift om 50 kr ex. moms tas ut på köp under 200 kr. När full betalning är Allt i Sten tillhanda lämnas/levereras varor ut. Ej betalda varor förblir i Allt i Stens ägo tills dess att full betalning har erlagts. Förseningsavgift på 350 kr kommer att debiteras vid betalning efter kravbrev 2 (inkassokrav).

I vår webbutik kan du betala med kort, delbetalning, Swish och faktura via Klarna. Fullständiga villkor hittar du här.

Priser

Alla priser anges i SEK, och är inklusive moms och andra skatter. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och felaktiga uträkningar. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Orderbekräftelse/Kvitto

När en order är mottagen hos alltisten.se får du ett e-postmeddelande som bekräftar att vi tagit emot din beställning. Kontrollera orderbekräftelsen noggrant och meddela Allt i Sten omedelbart om felaktigheter har uppstått. Senaste tidpunkten för korrigering av order är innan packningen är påbörjad.

Ändra/Avboka beställningar

I de fall vi redan har påbörjat hanteringen av din order betalar du den faktiska extra hanteringskostnad som uppkommit, enligt Konsumentköplagen.

Ångerrätt

När du handlar från Allt i Stens e-handel tillämpas Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du har som kund därför alltid, enligt lag, rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från och med att du mottagit din order.
Ångerrätten gäller dock inte specialtillverkade produkter, det vill säga produkter som särskilt anpassats efter dina specifika önskemål.

Vid åberopande av ångerrätten står du som kund för eventuella returfraktskostnader.

Returer

Eventuella returer mottages endast efter överenskommelse med Allt i sten. Vid retur inom 30 dagar av lagerhållet material krediteras 65 % av debiterat pris. Varan inklusive emballage skall vara hel, ren och oanvänd vid retur. Öppet köp förutsätter att produkten och antalet returneras i sin helhet. Varor som returneras ska återlämnas i oskadat och oanvänt skick. Eventuell returfrakt betalas av köparen.

Specialbeställt material tas ej i retur.

Reklamation

Varje försändelse undersöks innan den levereras ut till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer får du reklamera varan. Synligt skadat gods skall vid mottagandet anmälas direkt till Allt i Sten. Eventuell reklamation skall anmälas innan varorna används och senast 7 dagar efter mottagandet.

Ersättning för omläggning av produkter med synliga fel utgår ej. Ersättning utgår ej vid felmontering av produkter då det är entreprenören och kundens ansvar att samla information kring montering.

På betongprodukter kan det förekomma kalkutfällningar som visar en ljusgrå hinna på produkten. Med tiden försvinner dock denna kalkhinna. Detta är inget som påverkar produktens funktion eller kvalitet. Kalk finns naturligt i betongprodukter och kalkutfällning är därför ingen grund för reklamation. Nyansskillnader i betongprodukter kan förekomma från ett tillverkningsdatum till ett annat och är ej reklamationsgrundande.

All natursten kan variera i färg och innehålla ådringar och naturliga mönster och färgskillnader kan finnas vid komplettering. Vissa naturstensprodukter kan ge rostavfällningar vilket är naturligt förekommande i vissa naturstenar. Detta är ej reklamationsgrundande.

Dina synpunkter och reklamationer ger oss värdefull information om hur vi kan bli bättre. Det är viktigt för oss på Allt i Sten att du är nöjd med ditt köp. Allt i Sten följer Konsumentverkets riktlinjer när det gäller reklamationsrätten.