(0)

ALLT I STEN ÄR NU FLISBY! • 50-70% på mängder av produkter

Tillbaka


Allt i Sten är det första företaget i Vallentuna som menssäkrar sina arbetsplatser. Företaget, som säljer sten och utomhusprodukter, grundades 1973 och har huvudkontor i Vallentuna norr om Stockholm.

— Jag såg ett inlägg om #menssäkrad på sociala medier, blev nyfiken och läste lite mer. Jag har sett att det finns på många restauranger och har tyckt att det är en fin gest att erbjuda mensskydd för de som behöver; jag tror att det kommer uppskattas av våra kunder. Jag tycker inte att det är konstigare att erbjuda mensskydd om det behövs än vad det är att erbjuda plåster säger Sarah Siverman, lageransvarig på Allt i Sten .

— det borde vara en självklarhet att det ska finnas mensskydd på toaletterna. Det konstiga är väl snarare att det idag är 2020 och att projekt som menssäker behövs menar Tove Kanckos, säljare på Allt i Sten.

Stenbranschen är traditionellt mansdominerad men på Allt i Sten tar kvinnorna plats som lageransvarig, maskinförare, butikschef och säljare.

— Det har skett en positiv förändring i att det är mer kvinnor i branschen nu än från 80-talet och framåt. Förutom att det är fler kvinnor som arbetar hos oss, är det fler kvinnliga ykeschaufförer och entreprenörer säger Jörgen Rönnberg, VD och ägare på Allt i Sten Sverige AB. Att erbjuda mensskydd på toaletterna är en del av den service vi vill ge till våra kunder och anställda och inte konstigare än att vi bjuder på kaffe.

Länkar
VallentunaDirekt skriver om hur Sarah har menssäkrat Allt i Sten
Läs mer om projektet #mensssäkrad