(0)

ALLT I STEN ÄR NU FLISBY! • 50-70% på mängder av produkter

Allt i Sten Sverige AB är ett av landets ledande stenföretag. Vi erbjuder ett brett sortiment av marksten, stödmurar och natursten från välkända leverantörer och importerar även själva granit från Portugal. Vi är stolta över att i fem decennier hjälpt såväl proffs som privatkunder att hitta rätt produkt till rätt pris!

Ända sedan Allt i Sten grundades 1973 har vår verksamhet baserats på ärlighet, trygghet och kompetens. Som ett av landets få nischade stenföretag besitter våra medarbetare en unik kunskap och den delar vi gärna med oss av: fråga oss om produktval, materialåtgång, eller läggningsråd. Välkommen in till någon av våra butiker eller kontakta oss via telefon eller mail. Vi erbjuder också kostnadsfria hembesök.

Våra utesäljare jobbar med service och försäljning gentemot våra proffskunder. Vi värnar om bra och långa kundrelationer – vårt mål är att du ska vara nöjd med oss.

Allt i Sten har två butiker i Storstockholm som primärt servar våra kunder i Mälardalen. I våra butiker: norra Stockholm (Vallentuna) och södra Stockholm (Norsborg) kan du se stenar utlagda i våra stenutställningar. Du kan även handla sten och tillbehör tryggt och smidigt  i vår webbshop. Oavsett hur du väljer att handla levererar vi kostnads- och miljöeffektivt till hela landet. Allt i Stens huvudkontor ligger i Vallentuna utanför Stockholm och företaget ägs av familjen Rönnberg.

Kortfakta om Allt i Sten


Omsättning  49 MSEK (år 2019)
Antal anställda 15 (cirka)
VD Jörgen Rönnberg
Huvudkontor Vallentuna, Sverige
Grundat år 1973

Allt i Sten stödjer Barncancerfonden

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige och arbetar dessutom för att de barn och ungdomar som drabbats av cancer ska få den vård och det stöd de behöver.

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Vi är stolta över att även i år bidra till Barncancerfonden genom att vara Barnsupporter 2022!

Barncancerfonden

Miljöpolicy

Allt i Sten är medveten om de globala miljöfrågorna och vår möjlighet till direkt och indirekt påverkan. I enlighet med vår miljöpolicy arbetar vi därför för ökad hållbarhet med målsättning att göra det bättre valet för miljön.

    • Vi har valt att i första hand sälja sten som har sitt ursprung så nära slutkonsumenten som möjligt. Sten som kommer från Sverige och Portugal, istället för andra sidan jordklotet, minskar transporternas negativa miljö- och hälsopåverkan. Vi säljer kvalitetsprodukter med lång livslängd vilket ger minsta möjliga miljöpåverkan över hela livscykeln.
    • Vi har valt att samarbeta med åkerier som tar ansvar vad gäller miljö, klimat och trafiksäkerhet. Flera av åkerierna har den högsta miljöklassificeringen för tunga lastbilar, miljöklass 2013/Euro VI eller är anslutna till Fair Transport – branschens eget sätt att synliggöra hållbara transporter.
    • Vi klimatkompenserar postpaket.
    • Vi använder webbaserade manualer och utbildningar m.m. istället för tryckt material.
    • Vi följer miljölagar, förordningar och övriga myndighetsanvisningar relaterade till miljön.