(0)

Våra butiker: mån-fre 07-16 • Handla online eller i butik

Vi har varit verksamma under fyra decennier. Under den tiden har vi blivit specialister på i stort sett allt som rör utemiljö. Vill du till exempel ha natursten, så som Ölandssten eller skiffer, kan vi hjälpa dig att välja det som passar bra för just ditt projekt.

Från idé till färdigt resultat

Det är inte ofta man byter utegolv eller bygger en ny mur. Och det är inte alltid lätt att veta vilket material man ska välja, eller hur jobbet ska göras. Det är där vi kommer in. Vi finns tillgängliga under hela projektet – från idéstadiet till det färdiga resultatet. Vi hjälper dig att utveckla dina planer och välja rätt produkter.

Se stenarna i deras rätta miljöer

Besök gärna någon av våra butiker och ställ frågor. Vi finns i Vallentuna, Norsborg och har säljare i Uppsala. Här kan du också se ett stort urval av stenar och murar i deras rätta miljöer. Stenarna tillverkas av landets ledande producenter: S:t Eriks, Benders, Starka och Heda. Det är alltså högkvalitativa produkter vi erbjuder, till bästa möjliga pris.

Vi ordnar med hemkörning

I vårt stora sortiment finns även granit (som vi importerar själva), skiffer, Ölandssten, dekorstenar, krossprodukter, färdig gräsmatta, komposittrall och andra tillbehör. För snabba leveranser har vi alltid våra mest populära produkter på lagret. Och vill du ha hemkörning erbjuder vi det till självkostnadspris.

Hos oss kan du känna dig trygg och förvänta dig engagemang. Varmt välkommen!

  • Vallentuna 08-514 304 55
  • Norsborg 08-531 880 65
  • Försäljning Uppsala 018-15 05 85