(0)

ALLT I STEN ÄR NU FLISBY! • 50-70% på mängder av produkter

Ett lyckat stenprojekt kräver både förberedelser och eftertanke. Det gäller att göra rätt från början för att uppnå den efterlängtade altanen, trappan eller muren. Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut, hjälper vi dig att förverkliga det. Vi finns till hands under hela projektets gång, både före under och efter, kommer med råd och tips, och svarar på alla dina frågor. Vi hjälper dig att göra det själv, med ett slutresultat precis som du vill ha det.

Före

Hur högt kan jag bygga muren? Vilken typ av sten passar för gången? Hur får jag till trappan så som jag vill ha den? Stenprojektet väcker många frågor och samtliga är viktiga att besvara innan det praktiska arbetet sätter igång. Noggranna förberedelser är nyckeln till ett framgångsrikt stenprojekt. Därför guidar vi dig genom förarbetet och hjälper dig att göra rätt från början.

Under

När planerna för ditt stenprojekt är satta, är det dags att köpa in och transportera materialet. För att göra det extra smidigt har vi samlat allt du behöver i vårt stora sortiment. Utöver sten, finns alla typer av tillbehör, t.ex. fiberduk, bärlager, stenmjöl, fog, belysning, gräsmatta och dekorsten. Under 40 år har vi byggt upp ett gediget kontaktnät för transporter och entreprenader. Vi kan enkelt skräddarsy transporten efter dina behov och förmedlar gärna kontakter till kvalificerade anläggare om du vill ha hjälp med hela eller delar av jobbet.

Efter

Det bästa av allt är att njuta av det färdiga slutresultatet: en bländande terrass, en välkomnande ingång till huset eller ett uterum för sköna sommarkvällar. Oavsett projekt, har resan dit varit smidig och du har fått svar på dina frågor av personalen på Allt-i-sten. Efter projektet erbjuder vi konsultation för att öka effekten av din utemiljö. Vi ger gärna tips och råd för hur du på bästa sätt underhåller materialen, eller hur du med olika tillbehör förhöjer upplevelsen i din utemiljö.