(0)

Öppettider: mån-fre 8-13 • Handla online eller i butik

Sten, betong och tillbehör

Granit

Marksten

Mur

Rengöring & impregnering

Grus & krossmaterial

Belysning

Tillbehör & verktyg

Stenplattor

Bjud hem en stenspecialist

Noggranna förberedelser är nyckeln till ett lyckat slutresultat. Vi erbjuder därför ett kostnadsfritt hembesök för att hjälpa dig med planeringen. Välkommen att boka en tid för hembesök i StorStockholm och Uppsala. Klicka på knappen och fyll i formuläret, så hör vi av oss med förslag på tid.

Köp sten på alltisten.se

Sedan 40 år tillbaka säljer vi sten och tillhörande produkter för alla typer av uterum och trädgårdar. Vi lever upp till vårt namn, VI ÄR ALLT-I-STEN.  Våra stenar och övriga produkter håller högsta kvalité från Sveriges ledande producenter. Allt i Sten erbjuder klassisk svensk Bohusgranit och egenimporterad granit från Portugal. Vi säljer även utomhusbelysning, krossprodukter, färdig gräsmatta, skiffer, ölandssten, timbertech och tillbehör. Välkommen att besöka oss i våra butiker eller klicka hem varorna i vår E-handel. Våra stora lager säkerställer snabba leveranser till hela Sverige.

Inspireras av färdiga stenprojekt

Sten som passar runt poolen
Granitkeramik, skiffer eller en tumlad sten med gammaldags charm?  I vårt inspirationsgalleri visar vi upp klara projekt runtom i Sverige och vilken sten som använts.

Se inspirationsbilder

Mysiga uteplatser
Hos oss hittar du massor av olika markstenar, i olika färger och former som passar att lägga på din uteplats. Ta en titt i vårt inspirationsgalleri för att se färdiga projekt runtom i Sverige och kontakta oss gärna för rådgivning.

Se inspirationsbilder

Rätt utebelysning
Proffsig utebelysning är kanske det snabbaste sättet att förändra trädgården! Hos oss hittar du LED-lampor av högsta kvalitet från in-lite och stilrena bordslampor från Europaljus. Välkommen förbi våra butiker så hjälper vi dig att ta fram en belysningsplan.

Se inspirationsbilder

Anpassade priser och snabba leveranser - bli yrkeskund!

Just nu: 10% på gatsten

Lagerrensning!
20% på Ocala Antik Multisize

previous arrow
next arrow
Slider
  • Vallentuna 08-514 304 55
  • Norsborg 08-531 880 65
  • Försäljning Uppsala 018-15 05 85