(0)

Våra butiker: mån-fre 07-17, Vallentuna lördagsöppet 10-16

Det är oumbärligt, både inomhus och utomhus. Ljus kan både vara estetiskt och öka känslan av säkerhet.

Vi känner oss i allmänhet tryggare på platser som är väl upplysta, tänk till exempel på gatubelysning eller belysning på cykel- och gångvägar. Stämningsaspekten är också viktig. Vackra sensommarkvällar med släkt eller vänner i trädgården eller på altanen blir ännu rikare om ljussättningen får bidra till upplevelsen. Kort sagt, ljus kompletterar och fulländar.Allt-i-sten planerar i första hand utifrån ljusets funktion, armaturen kommer i andra hand. Med andra ord är det behovet av ljus i din trädgård som styr, inte lampans utseende. Vi rekommenderar att du först ska fundera på vilken ljussättning din trädgård behöver och sedan välja ur vårt sortiment.

Vårt belysningssortiment

In-Lite utomhusbelysning

Med rätt ljussättning kan du förvandla din uteplats till en fantastiskt mysig miljö när kvällsskymning faller. Och effekten på vintern med reflekterande snö är verkligen tilltalande. Du kan njuta av din trädgård eller altan även under den mörkare delen av dygnet.

En del som gärna skulle vilja ha ljus utomhus tvekar på sin förmåga att installera lamporna, eller är rädda för höga el-kostnaden. Det är därför du ska kika lite extra på vad In-lite erbjuder. För det är både enkelt och energisnålt: LED-systemet är lätt att installera, och är baserad på lågspänning, 12 volt.

I våra butiker ser du demonstrationer på en rad lampor och spotlights. Här har du också möjlighet att själv testa att koppla och prova systemet. Om du tar med dig bilder på den miljö du önskar att ljussätta kan vi lättare hjälpa dig att hitta lämpliga lösningar. Vi är glada över att ha många nöjda kunder som valt att använda In-Lite. Vi hoppas kunna göra dig nöjd också.

In-lite belysning:s hemsida

  • Vallentuna 08-514 304 55
  • Norsborg 08-531 880 65
  • Försäljning Uppsala 018-15 05 85